Skip links

Hvordan redusere energiforbruket – Veifo viser vei! Del 3 av 3

Ønsker du å redusere energiforbruket på ditt bygg? Les hvordan Veifo oppnådde imponerende resultater på Galleri Oslo her.

Veifo AS har oppnådd en stor reduksjon i energiforbruket på Galleri Oslo ved å bruke smart styring, kartlegging av forbruk, og live data, med sekunds oppdatering på alt forbruk. De har også fokusert på å styre mot effekter og pris, noe som betyr at de benytter teknologi og dataanalyse for å sikre at de får mest mulig ut av energiforbruket.

Når det gjelder riktig temperatur, har Veifo AS fokusert på å sikre at temperaturen i bygningen alltid er optimal for de menneskene som befinner seg der. De har også sørget for at inneklimaet er kontrollert, noe som gir bedre arbeidsforhold for de som jobber i bygningen.

Styring med avansert teknologi

Når det gjelder styring, har Veifo AS benyttet seg av avanserte teknologiske løsninger for å sikre at de har kontroll over alt forbruk. De har for eksempel kontroll på antall mennesker i bygningen, noe som gir dem muligheten til å justere energiforbruket i henhold til befolkningsnivået. De har også sørget for at avfallet som blir produsert i bygningen blir sortert på riktig måte, noe som gir ytterligere energibesparelser.

Energiforbruket holdes nede

Til slutt har Veifo AS sørget for at tekniske anlegg blir vedlikeholdt av skolert drift og teknisk forvaltning. Dette sikrer at anleggene alltid fungerer optimalt og at energiforbruket blir holdt på et minimum.

Alt i alt har Veifo AS gjort en utrolig jobb med å redusere energiforbruket på Galleri Oslo ved å fokusere på riktig temperatur, smart styring, kartlegging av forbruk, og vedlikehold av tekniske anlegg.

Ønsker du å redusere energiforbruket ditt? Ta kontakt med oss!

Kontakt oss