Skip links

Ansatte

André Ibenholt

Teknisk leder, partner

+47 459 60 052

andre@veifo.no

LinkedIn profil

André var med å etablere Veifo i 2014. André er utdannet gruppe L elektriker og World Class Maintenance fra NTNU.

Han har lang erfaring fra Coca Cola, blant annet som automatiker, vedlikeholdsansvarlig og leder for FM avdelingen. André har også jobbet i GK som avdelingsleder for service i Oslo. Under sin tid i Coca Cola mottok André Icon Award, pris for miljø og innovasjon.

Andre har en allsidig kompetanse innen energiledelse, vedlikeholdsledelse, prosjektledelse og teknisk forvaltning. I tillegg har han en unik kompetanse innen systemer og digitale plattformer.

Ståle Lilledahl

Daglig leder, partner

+47 916 28 803

staale@veifo.no

LinkedIn profil

Ståle ble ansatt som daglig leder i Veifo i 2022. Samtidig kom Ståle inn på eiersiden gjennom oppkjøp av 50% av aksjene i selskapet.

Ståle er utdannet kuldemontørmester og teknisk eiendomsforvalter.

Han startet sin karriere i GK som kuldemontør og prosjektleder, før han i 2002, etablerte det som ble TBB Eiendomsdrift AS. Ståle drev TBB frem til høsten 2021. Under hans ledelse vokste selskapet til 45 ansatte og 60 MNOK i omsetning, fordelt på tre avdelinger.

Ståle har en allsidig kompetanse innen eiendomsdrift, tekniske installasjoner og prosjektledelse.

Trond Haakon Løken

Drifts-og vedlikeholdsansvarlig

+47 973 40 205

trond@veifo.no

Trond startet i Veifo i 2021, og er utdannet byggdrifter og har mer en 20 års erfaring i drift av komplekse bygg. Trond sitt kompetanseområde spenner fra integrering av nye systemer som SD, EOS og FDV til prosjektstyring.

Trond jobber til daglig på Galleri Oslo hvor han har vært siden 2017.

Siv Bente Jacobsen

Marked og administrasjonssjef

+47 948 61 505

sivbente@veifo.no

LinkedIn profil

Siv Bente har 10 års erfaring fra forsikringsbransjen, der hun har jobbet innen skadeoppgjør og som forsikringsmegler, i blant annet IF, JLT og Marsh. De siste årene har Siv Bente for det meste jobbet med eiendomsselskaper, og kjenner dermed bransjen godt. Siv Bente har en Bachelor i Husøkonomi og serviceledelse fra HiOA, samt autorisert forsikringsmegler fra BI.

Siv Bente skal bidra med daglig drift og utvikling av selskapet, blant annet gjennom salg og markedsføring. I tillegg vil hun også bidra med operative og kunderelaterte oppgaver innen driftsledelse og forvaltning.

Joachim Hønsen

Teknisk eiendomsforvalter

+47 416 84 523

joachim@veifo.no

LinkedIn profil

Joachim Hønsen kommer fra stillingen som Teknisk eiendomsforvalter i Newsec, og har tidligere jobbet som driftstekniker i samme selskap, tidligere Basale. Joachim har over 11 års erfaring fra bransjen, og har solid kompetanse, både innen driftsledelse, teknisk forvalting og kundeoppfølging. Joachim har fagbrev som Byggdrifter, og har tidligere erfaring fra flere relevante bransjer som bygg og anlegg, sikkerhet og mekanikk.

Joachim skal jobbe med teknisk forvaltning for Veifos eksisterende portefølje, samt på nye eiendommer og kundeforhold.

Nysgjerrig?

Vil du vite mer om hva vi kan hjelpe deg med?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende og inspirerende samtale om hvordan du kan komme ett steg nærmere fremtiden!

post@veifo.no

+47 459 60 050

Nysgjerrig?

Kontakt oss