Skip links

Tormod Syvertsen går inn i styret til Veifo AS

Vi har vært så heldig å få Tormod Syvertsen med på laget, som styremedlem i Veifo. 

Tormod var inntil nylig Eiendomssjef i Oslo Areal AS, og jobber nå som Eiendomssjef i AKA AS.

Gjennom sin stilling som Eiendomssjef i Oslo Areal, var Tormod også Styreleder i Galleri Oslo. I denne rollen, jobbet Tormod tett sammen med Veifo, og har blant annet bidratt betydelig i utviklingen av vårt forvaltningskonsept FDV 4.0.

Som styremedlem i Veifo vil Tormod bidra med både kommersiell og teknisk utvikling av selskapet. I tillegg vil han være en viktig bidragsyter i det videre arbeidet med FDV 4.0

Tormod kjenner eiendomsbransjen svært godt, og vi er stolte over å få med oss en slik ressurs i styret. Vi gleder oss til det videre samarbeidet, som vi er sikre på vil gi gode resultater for Veifo og våre kunder

Ståle Lilledahl, daglig leder i Veifo AS.

Jeg har som kunde hatt muligheten til å følge Veifo over mange år og utviklingen fra energirådgiver til også å drive teknisk eiendomsforvaltning.

Veifo har en svært systematisk tilnærming til riktig drift og evne til å ta i bruk innovative løsninger som faktisk utgjør en forskjell Det gjør at de virkelig utmerker seg ved sammenlikning med tradisjonelle eiendomsforvaltere.

Veifo er derfor et interessant selskap å få lov til å følge og med mange spennende prosjekter på gang. Jeg ser frem til både å kunne lære og bidra med min bransjeerfaring til Veifo sin videre utvikling i årene som kommer.

Tormod Syvertsen, styremedlem i Veifo AS.

Veifo leverer Teknisk forvaltning, Energiledelse og Vedlikeholdsledelse til det norske eiendomsmarkedet.

Kontakt oss