Skip links

Veifo vokser, og ansetter to nye medarbeidere

Siv Bente Jacobsen er ansatt som Marked og administrasjonssjef. Joachim Hønsen er ansatt som Teknisk eiendomsforvalter.  Begge er på plass i sine stillinger fra 1. august 2023.

Siv Bente har 10 års erfaring fra forsikringsbransjen, der hun har jobbet innen skadeoppgjør og som forsikringsmegler, i blant annet IF, JLT og Marsh. De siste årene har Siv Bente for det meste jobbet med eiendomsselskaper, og kjenner dermed bransjen godt. Siv Bente har en Bachelor i Husøkonomi og serviceledelse fra HiOA, samt autorisert forsikringsmegler fra BI.

Siv Bente skal bidra med daglig drift og utvikling av selskapet, blant annet gjennom salg og markedsføring. I tillegg vil hun også bidra med operative og kunderelaterte oppgaver innen driftsledelse og forvaltning.

Joachim Hønsen kommer fra stillingen som Teknisk eiendomsforvalter i Newsec, og har tidligere jobbet som driftstekniker i samme selskap, tidligere Basale. Joachim har over 11 års erfaring fra bransjen, og har solid kompetanse, både innen driftsledelse, teknisk forvalting og kundeoppfølging. Joachim har fagbrev som Byggdrifter, og har tidligere erfaring fra flere relevante bransjer som bygg og anlegg, sikkerhet og mekanikk.

Joachim skal jobbe med teknisk forvaltning for Veifos eksisterende portefølje, samt på nye eiendommer og kundeforhold.

Ansettelsene gir Veifo en solid kapasitet og kompetansehevning, som gjør oss rustet til nye oppgaver innen både teknisk forvaltning, energiledelse og prosjektledelse. Vi ønsker Siv Bente og Joachim velkommen til Veifo, og gleder oss til fortsettelsen.

Veifo jobber med teknisk eiendomsforvaltning og energiledelse, med innovative, fremtidsrettede og bærekraftige løsninger, som vil bidra til å endre eiendomsfaget i årene som kommer. Dette oppnår vi med en kombinasjon av systematikk, metodikk og teknologi. Veifo kan vise til dokumenterte resultater innen drift og energieffektivisering, på noen av Norges mest komplekse eiendommer, som få andre i bransjen kan vise til.

Er du nysgjerrig på Veifo sine løsninger, er du velkommen til å ta kontakt med oss, enten du er en av våre fremtidige kunder eller medarbeidere.

Kontakt oss